Stillas

Instant Layher
instant layher

Få og enkle detaljer gjør at INSTANT Blitz-Fix er meget enkelt og raskt å montere/demontere, øker effektivitet og reduserer kostnader. Blitz-Fix er konstruert i aluminium med svært lette komponenter, og kan skilte med minimal risiko ved arbeid i høyden.

Stillassystemet har mål og spesifikasjoner som er kompatible med andre stillasmerker. Dette gjør at komponenter fra forskjellige leverandører kan benyttes sammen, og gjør det enkelt og kostnadseffektivt å bygge på eller modifisere stillaset.

 http://www.instant.no

Original Layher Rammestillas /Fasadestillas er glimrende til fasade- og vedlikeholdsarbeid. Rammestillas i aluminium blir sammensatt av komponenter med lav vekt, noe som gjør montering og demontering enkelt og raskt.

Den er like godt egnet på små eneboliger så vel som på store leilighetsprosjekter.I årtier har Layher Rammestillas/ Fasadestillas vært ledende på markedet! Uslåelig kvalitet! Typegodkjent av Direktoratet for Arbeidstilsynet.

 http://www.layher.no/

Dersom du planlegger en lengere og større jobb, som feks å bytte kleding kan stillas være et bra alternativ til å leie lift. Vi kan gi deg råd, og hjelpe deg med hva du vil trenge av stillas. Ta kontakt med oss!

Trykk her for spørsmål rundt stillas!

Tilbake!